Träningsutrustning och träningsredskap online

Trampolin

Ett flertal vuxna bruka ställa frågan om vuxna verkligen ska använda trampoliner och studsmattor. Generellt är nog uppfattningen att studsmattor mest är gjorda för barn. Det man kan säga är nog ofta det att de riktigt billiga trampolinerna som finns att köpa främst är till för de små.

Det finns dock studsmattor som är byggda för att användas av såväl vuxna som barn. Dessa trampoliner har utformats speciellt för att inte gå sönder av påfrestningarna den utsätts för när en vuxen människa hoppar på studsmattan.

>>Beställ trampolin och studsmatta här – Stort sortiment – Fraktfri leverans!

Köp billiga trampoliner och studsmattor online

En trampolin av god kvalitet har ofta en utförlig bruksanvisning som vi starkt rekommenderar dig att läsa igenom innan du använder din matta. Där får du reda på om man kan eller bör hoppa flera stycken samtidigt på mattan och hur stor maxvikt mattan klarar av utan att riskera att gå sönder. Läs mer om bra och billiga trampoliner.

När du ska välja studsmatta är det med stor sannolikhet så att en viktigt sak att tänka på är hur stor matta du bör välja. En större studsmatta har inte helt oväntat oftast högre prestanda än vad som är fallet för en mindre variant. Det större mattorna har vanligtvis både starkare ram och fjädrar, vilket gör att de står emot högre belastningar. Ytterligare ett skäl till att välja en stor trampolin är att de inte är lika farliga då det handlar om att hoppa flera på samma gång. Ju större studsmatta, desto mindre är sannolikheten för olyckor och skador i samband med hoppningen.

Man kan med säkerhet säga att den form på studsmattorna som är både mest vanlig som populär är de runda varianterna, trots att det kommer fram nya modeller kontinuerligt. 

Slutligen vill vi åter poängtera vikten av att kontrollera maxvikten, dvs läs igenom bruksanvisningarna så att du är säker på att din trampolin kan stå emot de påfrestningar som krävs av den. 

>>Här kan du se alla trampoliner och studsmattor i sortimentet. Lägsta priset garanti!